067 248 906 info@datalab.co.me PANTHEON™ Usage

152376

prodatih PANTHEON licenci

Kako optimizovati rad između računovodstvenog servisa i klijenta

Nov 10, 2020 | Cloud računovodstvo, Poslovna rješenja, Preduzetnički kutak, Računovodstveni servisi

Ovaj put dotaknut ćemo se teme saradnje između preduzetnika i računovođa. Ključ uspjeha u računovodstvenom bizinisu definitivno je specijalizacija i ponuda dodatne vrijednosti koja prevazilazi rutinske računovodstvene zadatke.

U svom radu, računovodstvene agencije i kompanije susreću se s velikim količinama dokumentacije i podataka važnih za uspješno poslovanje.

Uz sav ovaj rad s podacima s raznim preduzetnicima i organizacijama, kako pružiti bolji računovodstveni savjet? Korišćenjem modernih tehnologija elektronskog poslovanja možemo optimizirati, pojednostaviti i, na kraju, ali ne manje važno, smanjiti broj grešaka.

PANTHEON Web Light – Pouzdano online rješenje za jednostavno upravljanje 

Važno je da preduzetnik određene rutinske zadatke obavlja samostalno. Najčešći zadaci su izdavanje i primanje računa, skladištenje, izdavanje putnih naloga i praćenje evidencije radnog vremena. Takođe je važno da svaki preduzetnik u svakom trenutku može pristupiti pregledu i analizi poslovanja. Preduzetnicima za upravljanje poslovnim procesima i razmjenu dokumenata sa računovođama savjetujemo rješenje PANTHEON Web Light, koje nudi potpunu integraciju s računovodstvenim programom PANTHEON.

Koje su ključne prednosti korišćenja PANTHEON Web Light?

Dokumenti i podaci kojima se upravlja centralno

PANTHEON u oblaku integracijom programa PANTHEON Web Light omogućava mnogo lakšu razmjenu podataka, kako unutar kompanije, tako i sa računovodstvenim servisom. Svi podaci i dokumenti priloženi kao slika ili skenirani dokument odmah su dostupni knjigovođi, a fizički prijenos i ručno prepisivanje primljenih računa su eliminisani.

Mobilnost

Ako provodite puno vremena na terenu, tada je rješenje PANTHEON Web Light jedini pravi izbor. PANTHEON Web Light pristupa poslovnim podacima bilo gdje i bilo kada – bez obzira koji uređaj koristite. Na taj ćete način uvijek biti u toku sa najnovijim dokumentima i stanjem poslovanja.

Potpuna kontrola nad poslovanjem

Sami preduzetnici unose i druge poslovne podatke – putne naloge, evidenciju radnog vremena – prenose u plate bez kopiranja iz Excela. Cijelom svom poslovanju možete pristupiti bilo gdje, bilo kada, čak i bez računovođe.

Sigurnost

Svi vaši podaci bit će sačuvani u Telekomovoj Cloud bazi podataka. Ovim su obezbijeđeni svi zakonski zahtjevi po pitanju sigurnosti. Malo je ljudi svjesno da su podaci u oblaku mnogo sigurniji nego sačuvani na vašem računaru ili serveru u kompaniji.

Jednostavnost korišćenja

Program je jednostavan za upotrebu bez prethodnog poznavanja računovodstva. To ne zahtijeva da uložite vrijeme u učenje rada s PANTHEON Web Lightom, već samo instalirate program i počnete ga koristiti.

Cijena

PANTHEON Web Light omogućava niske mjesečne troškove najma licence. Koristeći ga, preduzetnici izbjegavaju visoke početne troškove korišćenja. Program takođe nudi redovne nadogradnje u skladu sa zakonskim promjenama.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite da vam lično predstavimo saradnju između PANTHEON Cloud-a i PANTHEON Web Light-a, rezervišite individualni sastanak.

 

Više informacija na www.datalab.me ili na  tel: 020 21 21 21 .

untitleddatalabDatalab tim Simboličnim potpisom želimo da se obratimo svim pojedincima, zaposlenima, kolegama, partnerima i korisnicima sa kojima svakodnevno učimo, prikupljamo i dijelimo iskustva, znanje, probleme i rješenja. Bez svega navedenog ne bi bilo sve zajedno. Redovno čitajte naše postove i javite nam koje teme i informacije vas zanimaju. Danas, više nego ikad, onaj ko ima informacije ima moć. Datalab tim dijeli svoje znanje sa vama! Podijeli
X