Zaposlenje u Datalab-u

Datalab je slovenačka kompanija za razvoj softvera. Nudi sveobuhvatna poslovno-informaciona rješenja za mala i srednja preduzeća. Naš program PANTHEON koristi više od 77.000 korisnika u više od 28.000 kompanija iz 12 zemalja. Mi smo vodeći proizvođač ERP-a u Sloveniji i jugoistočnoj Evropi. Naš tim je ambiciozan, inovativan i posvećen ciljevima, jer želimo da razvijemo najbolji poslovni informacioni sistem na svijetu.

Da biste se zaposlili u Datalab-u, potrebno je znanje engleskog jezika, timski rad i jaka motivacija za sticanje novih znanja – jer vjerujemo da svaki uspješan čovjek uči cijelog života. Radićete sa visoko kvalifikovanim timom i savremenim informacionim tehnologijama. Prednost imaju kandidati koji su već koristili program PANTHEON i poznaju robno-materijalne procese.

Ukoliko želite da pronađete novu poslovnu priliku u okruženju gdje se očekuje samostalan i samoinicijativni individualni doprinos i imate potrebne kompetencije, pozivamo Vas da nam se predstavite svojom biografijom, zajedno sa pozicijom za koju se prijavljujete.

Prijavu pošaljite na e-majl adresu posao@datalab.co.me

Slobodna radna mjesta:

Potrebno Vam je više informacija?

Pozovite nas ili nam pišite na mail. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.