067 248 906 info@datalab.co.me PANTHEON™ Usage

63601

prodatih PANTHEON licenci

PANTHEON RT i RE

Programski paketi namijenjeni maloprodajnim objektima.
Obuhvataju kompletno praćenje robno-materijalnog knjigovodstva
sa praćenjem prodaje i izdavanjem fiskalnih računa.

PANTHEON RE

PROGRAMSKI POSLOVNI PAKET PANTHEON RE NAMijENJEN JE VEĆIM MALOPRODAJNIM JEDINICAMA

Zamišljen je kao centralna tačka u maloprodajnim jedinicama sa više blagajni. Te jedinice mogu da zaprimaju robu i da izdaju račune pravnim i fizičkim licima. Omogućava praćenje narudžbina kupaca, izdavanje predračuna, neposredno naručivanje robe dobavljača i povezivanje narudžbine dobavljaču sa ulaznim računom.

PANTHEON RT

PROGRAMSKI PAKET RT JE NAMIJENJEM PRODAJNOM MJESTU U OKVIRU VEĆE MALOPRODAJNE JEDINICE

Zamišljen je kao krajnja tačka veće maloprodajne jednice (POS). Njime se oprema maloprodajno mjesto u cilju omogućavanja izdavanja fiskalnog računa, pregleda trenutnog stanja zaliha artikla u maloprodaji kao i praćenja kupaca u LOYALTY programu.

RAZLIKE IZMEĐU RT I RE LICENCE

RT licenca je namijenjena samo za rad blagajne i samim tim je prilagođena slabijim računarima. RE licenca je namijenjena maloprodajnoj jedinici ili glavnoj blagajni. Pored funkcionalnosti blagajne donosi i dodatne funkcije, koje su potrebne u maloprodaji. U svakoj dislociranoj maloprodajnoj jedinici mora biti barem jedno radno mjesto, koje koristi PANTHEON RE. RE licenca kontroliše rad RT blagajne i služi kao centralno mjesto za razmjenu podataka među blagajnama. Umjesto PANTHEON RE kao centralnu tačku u maloprodaji možemo koristiti licence SE, ME ili MF, ali u tom slučaju ne možemo koristiti funkcionalnosti u slučaju prestanka rada mreže.

Kako početi sa upotrebom PANTHEON Retail?

Kontaktirajte nas

Pozovite nas na (020) 223 131 da zajedno izaberemo primjerno rješenje za vaše preduzeće.

Pošaljite pitanje

Na info@datalab.co.me pošaljite nam upit. Odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.

Cijene programske opreme PANTHEON Retail

Zakup PANTHEON-a (hosting)

Podatke koje unosite u program PANTHEON (npr. fakture, zalihe, računovodstvo, plate, i sl.) su sačuvani u bazi podataka, koja se uglavnom nalaze na posebnom računaru – serveru.  Server je uvijek aktivan, kako bi podaci uvijek bili dostupni, a na server je podešen tako da sprečava mogućnost gubitka podataka (prije svega se misli na izradu sigurnosnih kopija i programske zaštite). PANTHEON Hosting plaćate u sklopu mjesečnog paušala i uključuje upotrebu programa, zakonske promjene, arhiviranje podataka i zakup servera.

Više o PANTHEON Hostingu

Kupovina PANTHEON-a

Ukoliko se odlučite za kupovinu programa, isti je instaliran na vaš računar/server i u tom slučaju sami vodite računa za redovne nadogradnje programa na nove verzije (zakonske promjene i nove funkcionalnosti), kao i za arhiviranje podataka. Kupovina je izmirena u jednokratnom iznosu, program postaje vaše vlasništvo, dok se jednom godišnje obračunava nadogradnja (osvježavanje) programa.

* Licenca RT nije samostalna i može se koristiti u kombinaciji s licencama RE, SE, ME, MF. RT je dopunjena osnovnim verzijama PANTHEON-a, od licence RE ka višoj verziji, gdje je potrebno povezivanje POS blagajne.

.

Pozovite (020) 223 131

Pozovite nas da zajedno izaberemo odgovarajuće rješenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašem preduzeću!
X