067 248 906 info@datalab.co.me PANTHEON™ Usage

63601

prodatih PANTHEON licenci

O preduzeću Datalab

Preduzeće Datalab Tehnologije d.d. bavi se razvojem poslovne programske opreme, obukom i stručnim osposobljavanjem. Mi smo ekipa stučnjaka iz različitih oblasti sa ogromnim znanjem i iskustvom u rješavanju pitanja i problema u primjeni poslovno informacionih tehnologija.
Znamo da je uspješno i efikasno vođenje preduzeća moguće jedino uz podršku kvalitetnog i sigurnog informacionog sistema . Malim, srednjim i velikim preduzećima preko 20 godina nudimo vodeći softver. Korisnicima garantujemo najnoviju tehnologiju i pomoć u donošenju ključnih odluka, koja kompanije vode u željenom pravcu. Zato je naš moto “Promjenite podatke u profit!”.”.
U Datalabu smo oblikovali savremeni model partnerstva, gdje partneri brinu o prodaji, podršci, obuci održavanju Datalab programske opreme. Zajedno sa našim partnerima formirali smo jednu od najvećih informacionih savjetodavnih grupa u regionu.
Naša programska oprema je nadgradljiva za spoljna preduzeća. Naše strukture podataka su kod posebnih uslova korišćenja slobodno dostupne korisnicima i razvojnim preduzećima.

Predstavljanje preduzeća

Pogledajte osnovne podatke o preduzeću i upoznajte osoblje, strategiju, misiju i istoriju preduzeća. Osnovni podaci Kontakti Upravni odbor Vizija, misija i vrijednosti Strategija razvoja Istorija preduzeća Nagrade in sertifikati

Medija centar

Sve novosti i događaje u vezi grupacije Datalab i njenim širim ekosistemom.
Novinarska gradiva Arhiva novosti

Društvena odgovornost

Datalab dosledno poštuje osnovna načela društvene odgovornosti i pomaže u brojnim organizacijama, učestvuje u radnim tijelima i brine za buduće kadrove.
Sponzorstva Učešća u organizacijama i radnim tijelima Stipendije

Zaposlenje u Datalabu

Datalab je ambiciozno preduzeće, koje razvija najbolje poslovne programe. Ukoliko smatrate da Vam možemo pomoći, pridružite nam se!
Slobodna radna mjesta

Datalab partnerstva

Microsoft Certified Partner
IBM Business Partner
Oracle Partner
X