067 248 906 info@datalab.co.me PANTHEON™ Usage

63601

prodatih PANTHEON licenci
PANTHEON Manufacture

Otkrijte potencijal vaših podataka

PANTHEON Manufacture je poslovno informacioni sistem za proizvodno orijentisana preduzeća, koja ulažu u stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sistema. Širok spektar funkcionalnosti omogućava, da sistem koriste svi u preduzeću, od rukovodstva do nabavke i računovodstva, osim toga možete iskoristiti sve prednosti poslovne inteligencije (kontrolne table, analitiku, izvještaje, planiranje).

Jednostavna proizvodnja

PANTHEON podržava sve procese jednostavne proizvodnje kao i proizvodnju sa planiranjem i terminiranjem. Programski prozor Obrada radnih naloga je početni prozor za praćenje proizvodnje, u kojem pregledna specifikacija podataka o proizvodnim radnim nalozima.

Proizvodnja sa planiranjem i terminiranjem

Terminiranje u PANTHEON MF je najdetaljniji plan rada u proizvodnji za određeni vremenski period. Tako pomoću terminskog planiranja proizvodnje detaljno određujemo podelu posla i redosled radnih operacija u odnosu na pojedinačne resurse i potrebne alate. Na osnovu identa i ostalih ograničenja, koje su povezane sa određenim identom, određujemo početne i završne termine pojedinih radnih operacija, koje program crpi iz zadate sastavnice.

Upravljanje proizvodnim jedinicama

PANTHEON MT omogućava bolji prenos informacija, smanjuje mogućnost ljudske greške i omogućava direktnu vezu dokumenata sa računovodstvom, direktorom i drugim odjeljenjima.

Predkalkulacije, pokalkulacije i analize v proizvodnji

Sa predkalkulacijom, okvirno izračunamo cijenu proizvoda, koje izrađujemo i sastavljamo u proizvodnom procesu, prema podacima iz osnovnih sastavnica, gdje su određene količine predviđenih (normativnih) neposrednih utrošaka materijala i rada.
Na početku smo prilagodili materijalni dio poslovanja, koji nam omogućava potpunu sljedljivost materijala, pregled zaliha i rezervacije materijala. Upravljamo svim procesima: od kalkulacija, ponuda, narudžbina, ispisa radne dokumentacije, materijalnog poslovanja, fakturisanja, finansijskog poslovanja i kadrova
Niro Steel d.o.o.

U sistem PANTHEON Manufacture su uključene sve osnovne i napredne funkcionalnosti iz sistema PANTHEON Enterprise. PANTHEON Enterprise.

 

Pregled osnovnih funkcionalnosti (SE) Pregled naprednih funkcionalnosti (ME)

Uvijek u skladu sa zakonodavstvom

PANTHEON se redovno prilagođava – osvježava u skladu sa promjenama u zakonodavstvu (plate, porez na dohodak, PDV itd). Osvježavanje se vrši pri svim značajnim promjenama u zakonodavstvu. Sve promjene se preko interneta automatski prenose do korisnika – brzo i jednostavno!

Međunarodno poslovanje

PANTHEON je dostupan u različitim zakonodavnim i jezičkim lokalizacijama – preduzeća tako posluju u skladu sa zakonima stranih država, i za potrebe stranih radnika, program PANTHEON je preveden na lokalnom jeziku. Planiranje i kontrola grupe preduzeća je konačno moguća.

Dobar pregled nad poslovanjem

U napredne verzije PANTHEON-a ugrađena je moćna poslovna analitika, koja omogućava pregled poslovanja na svim nivoima preduzeća. Rukovodstvo može u svakom trenutku da vrši pregled ključnih pokazatelja poslovanja preduzeća.

Dodatna vertikalna rješenja

Zbog specifičnih potreba korisnika za PANTHEON, na raspolaganju je veliki broj vertikalnih rješenja, razvijenih od strane Datalab-a kao i nezavisnih partnerskih preduzeća. Tako korisnici mogu da nadograđuju i dopunjuju svoj PANTHEON specifičnim rješenjima.

Kako započeti sa korišćenjem PANTHEON Manufacture?

Kontaktirajte nas

Pozovite naše konsultante na broj 020 223 131 ili pošaljite upit na info@datalab.co.me.

Isprobajte program

Ispunite obrazac i počnite sa korišćenjem DEMO verzije, koju kasnije možete da nadogradite.

Prijavite se na obuku

Provjerite spisak obuka, koje se organizuju za početnike Datalab Akademije.

Cijena programske opreme PANTHEON Manufacture

ZAKUP PANTHEON-A (HOSTING)

Podaci, koje unosite u program PANTHEON ( fakture, zalihe, računovodstvo, plate, i dr.) čuvaju se u bazi podataka, koja je obično na namjenskom računaru, odnosno serveru. Server je uvijek aktivan, tako da su podaci uvijek dostupni, osim toga na serveru su odgovarajuće mjere zaštite,kako bi se spriječio gubitak podataka, prije svega izrada backupa kao i fizička i programska zaštita. PANTHEON Hosting plaćate u sklopu mjesečnog paušala i uključuje upotrebu programa, zakonske promjene, arhiviranje podataka i zakup servera.

KUPOVINA PANTHEON-A

Ukoliko se odlučite za kupovinu programa, i isti je instaliran na vašem računaru/serveru u tom slučaju brinete za redovne nadogradnje programa na nove verzije (zakonske izmjene i nove funkcionalnosti) kao i za arhiviranje podataka. Iznos plaćate jednokratno, program prelazi u vaše vlasništvo, dok vam se jednom godišnje obračunava paušal za osvježavanje programa.

Pozovite 020 223 131

Pozovite naše konsultante i zajedno ćete izabrati pravo rješenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašem preduzeću!
X