067 248 906 info@datalab.co.me PANTHEON™ Usage

63601

prodatih PANTHEON licenci
PANTHEON Enterprise

Odličan u prilagođavanju vašim poslovnim potrebama

PANTHEON Enterprise je poslovno informacioni sistem za brzo rastuća preduzeća, koji ulažu u stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sistema. Širok spektar funkcionalnosti omogućava, da sistem koriste svi u preduzeću, od rukovodstva do nabavke i računovodstva, osim toga možete iskoristiti sve prednosti poslovne inteligencije (kontrolne table, analitiku, izvještaje, planiranje).

Uvijek u skladu sa zakonodavstvom

PANTHEON se redovno prilagođava – osvježava u skladu sa promjenama u zakonodavstvu (plate, porez na dohodak, PDV itd). Osvježavanje se vrši pri svim značajnim promjenama u zakonodavstvu. Sve promjene se preko interneta automatski prenose do korisnika – brzo i jednostavno!

Pregled poslovanja na vašem ekranu

U napredne verzije PANTHEON-a ugrađena je moćna poslovna analitika, koja omogućava pregled poslovanja na svim nivoima preduzeća. Rukovodstvo može u svakom trenutku da vrši pregled ključnih pokazatelja poslovanja preduzeća.

Međunarodno poslovanje

PANTHEON je dostupan u različitim zakonodavnim i jezičkim lokalizacijama – preduzeća tako posluju u skladu sa zakonima stranih država, i za potrebe stranih radnika, program PANTHEON je preveden na lokalnom jeziku.

Dodatna rješenja

Zbog specifičnih potreba korisnika za PANTHEON, na raspolaganju je veliki broj vertikalnih rješenja, razvijenih od strane Datalab-a kao i nezavisnih partnerskih preduzeća. Tako korisnici mogu da nadograđuju i dopunjuju svoj PANTHEON specifičnim rješenjima.
ERP JE BIO POTREBAN OD ONOG DANA KADA SMO HTJELI DA IMAMO BOLJE POKAZATELJE, KO SU NAM KUPCI, GDJE SU NAM KUPCI, ŠTA NAJVIŠE KUPUJU I SVE ONO ŠTO NEMA U KLASIČNOM KNJIGOVODSTVENOM PROGRAMU. TI PODACI SU NAM BILI POTREBNI DA BI SMO ZNALI KAKO DA SE BOLJE PRIPREMIMO, DA PLANIRAMO SLJEDEĆU SEZONU….
Studio Berar d.o.o.

Kako početi sa korišćenjem PANTHEON Enterprise-a?

Kontaktirajte nas

Pozovite naše konsultante na broj 020 223 131 ili pošaljite upit na info@datalab.co.me.

Isprobajte program

Ispunite obrazac i počnite sa korišćenjem DEMO verzije, koju kasnije možete da nadogradite.

Prijavite se na obuku

Provjerite spisak obuka, koje se organizuju za početnike Datalab Akademije.

Cijena programske opreme PANTHEON Enterprise

Zakup PANTHEON-a (Hosting)

Podaci, koje unosite u program PANTHEON ( fakture, zalihe, računovodstvo, plate, i dr.) čuvaju se u bazi podataka, koja je obično na namjenskom računaru, odnosno serveru. Server je uvijek aktivan, tako da su podaci uvijek dostupni, osim toga na serveru su odgovarajuće mjere zaštite,kako bi se spriječio gubitak podataka, prije svega izrada backupa kao i fizička i programska zaštita. PANTHEON Hosting plaćate u sklopu mjesečnog paušala i uključuje upotrebu programa, zakonske promjene, arhiviranje podataka i zakup servera.

 

Kupovina PANTHEON-a

Ukoliko se odlučite za kupovinu programa, i isti je instaliran na vašem računaru/serveru u tom slučaju brinete za redovne nadogradnje programa na nove verzije (zakonske izmjene i nove funkcionalnosti) kao i za arhiviranje podataka. Iznos plaćate jednokratno, program prelazi u vaše vlasništvo, dok vam se jednom godišnje obračunava paušal za osvježavanje programa.

Pozovite 020 223 131

Pozovite naše konsultante i zajedno ćete izabrati pravo rješenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašem preduzeću!
X