Preporučite PANTHEON

Preporuka se isplati!

Svako ko širi dobar glas o PANTHEON-u i preporučuje ga svojim klijentima i poslovnim partnerima, od svake nove prodane licence ili najma programa u sklopu PANTEHON Hostinga ima proviziju. Preko donjeg obrasca popunite podatke o klijentu za kojeg želite da ga kontaktiraju naši prodajni savjetnici. Ukoliko se na osnovu vaše preporuke preduzeće odluči da povjeri svoj posao PANTHEON-u mi ćemo vas nagraditi sa 10% provizije.

  • Kome preporučujete PANTHEON?

  • Vaši podaci

*Osobni podaci koje nam dostavite u gore navedenom obliku obrađuju se u skladu sa legalnim interesom za obezbjeđenjem učinkovite poslovne komunikacije. Dijeljenje vaših ličnih podataka je dobrovoljno. Više o tome kako (pažljivo) štitimo vaše lične podatke možete pročitati u našoj politici privatnosti.

Kako se odvija sistem preporuka?

1. PANTHEON preporučite potencijalnim korisnicima (vašem poslovnom partneru, prijatelju …).

2. Ispunite obrazac.

3. Datalab predstavlja PANTHEON potencijalnim korisnicima.

4. Ako se preduzeće odluči za PANTHEON, u slučaju kupovine, priznat ćemo vam 10% vrijednosti prodanih licenci, ili 10% od vrijednost jednogodišnjeg najma ako preduzeće odabere PANTHEON Hosting.

5. Datalab će vas obavijestiti putem e-maila o iznosu provizije, a vi ćete nam ispostaviti račun u roku od 15 dana. U slučaju da se preduzeće odluči za PANTHEON Hosting, obavijestit ćemo vas o proviziji nakon isteka jednogodišnjeg najma.

Trebate više informacija?

Pozovite nas ili nam pošaljite e-mail. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.