067 248 906 info@datalab.co.me PANTHEON™ Usage

63601

prodatih PANTHEON licenci

PANTHEON podrška

Pri radu kvalitetna podrška je od ključnog značaja. PANTHEON korisnici na raspolaganju imaju više vidova podrške i pomoći, koja omogućava brz i efikasan rad, kao i edukacije u okviru DataLab Akademije. Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas na (020) 223 131.
Brezplačna podpora

Besplatna podrška

Za brži i jednostavniji početak rada, novim PANTHEON korisnicima na raspolaganju stoji besplatan oblik pomoći, podrške i edukacija za početnike, koja pokriva osnovna područja. Sva dokumentacija u pisanom i video obliku dostupna je na Korisničkim stranicama. Pitanja možete jednostavno postavljati putem foruma.

Nastojimo izgraditi online PANTHEON zajednicu, za međusobnu pomoć PANTHEON korisnika.

Plačljiva podpora

Naplativa podrška

PANTHEON korisnici na raspolaganju imaju više vidova naplative podrške i pomoći, kako od strane Datalaba, tako i partnera za podršku. Pomoć i podršku čini opsežna dokumentacija u pisanom i video obliku, potom direktna podrška putem telefona, podrška na licu mjesta ili putem web aplikacije.

Naši konsultanti i partneri koji pružaju usluge podrške imaju vrlo visok nivo tehničkog znanja i dostupni su u svih 10 zemalja JI Evrope, na raspolaganju je i dodatna tehnička podrška u okviru Datalaba.

Tečaji in izobraževanja

Obuke i kursevi

Za Vas pripremamo program aktuelne i stručne PANTHEON edukacije. Kursevi, radionice i konferencije organizuju se na klasičan način u prostorijama Datalab Akademije, i putem on-line edukacija (webinarjev).

Edukacije se organizuju kako za osnovni nivo znanja, tako i za napredne PANTHEON korisnike.

Česta pitanja

Pogledajte spisak najčešćih pitanja koja se odnose na kupovinu, rad i podršku. Možda ćete ovdje pronaći prave odgovore..

PANTHEON konsultanti

Među našim partnerskim kompanijama, pronaći ćete kvalifikovane konsultante za modul ili područje u kojem Vam je potrebna pomoć.

Cijene podrške

U slučaju zahtjeva za pomoć putem telefona, Helpdesk sistema, ili e-maila, korisniku PANTHEON-a se obračunavaju usluge.

Pozovite (020) 223 131

Za više informacija o podršci, kupovini licenci, ili radu PANTHEON-a, pozovite nas ili pošaljite e-mail.
X