, ,

PANTHEON DMS – Smanjite troškove, povećajte efikasnost i pojednostavite poslovanje

16 Feb 2021

Elektronski ili papirni dokumenti sastavni su dio poslovanja. Upravljanje poslovnim informacijama, uglavnom iz nekoliko različitih izvora, izazovan je zadatak.

Da li ste se ikad zapitali koliko vremena u preduzeću trošite na preuzimanje i unos dokumentacije, a koliko se zapravo zaista bavite svojim poslom? Još uvijek prekucavate podatke i informacije? Koliko grešaka napravite i koliko vas koštaju?

Prvobitna svrha rješenja je upravljanje dokumentima, što omogućava elektronsko snimanje i kontrolu radnih tokova upravljanjem cjelokupnom dokumentacijom u kompaniji. Sistem osigurava brži protok dokumenata u kompaniji, smanjuje troškove rukovanja dokumentima i omogućava efikasan pristup dokumentima i informacijama u trenutku kada su nam potrebni.

Zoran NestorovićKompanije koriste dokumentacioni sistem kako bi kontrolisale elektronsko poslovanje. Savremeni dokumentacioni sistem, povezan sa poslovnim procesima, podiže organizovanost kompanije i produktivnost zaposlenih na viši nivo, a nadasve uređuje upravljanje dokumentima i njihovo čuvanje. Dokumentacioni sistem PANTHEON DMS ne samo da omogućava upravljanje dokumentima i njihovo dijeljenje, već upravlja i čitavim životnim ciklusom različitih vrsta dokumentacije. Naime, on nadgleda poslovne procese, upravlja eDokumentacijom i eKnjiženjima“ objašnjava Zoran Nestorović, savjetnik za eServise u Datalabu.

Šta je PANTHEON DMS?

PANTHEON DMS je sveobuhvatno rješenje koje omogućava poslovanje bez papira. Rješenje je moćan dokumentacioni sistem koje omogućava lako pronalaženje i obradu dokumenata, kroz unapred definisane poslovne procese.

Zašto koristiti DMS?  

Kompanije koriste dokumentacioni sistem kako bi kontrolisale elektronsko poslovanje. Savremeni dokumentacioni sistem, povezan sa poslovnim procesima, povećava organizovanost kompanije i produktivnost zaposlenih na viši nivo, a nadasve uređuje upravljanje dokumentima i njihovo čuvanje.

PANTHEON DMS dokumentacioni sistem ne samo da znači upravljanje dokumentima i njihovu razmjenu, već upravlja i čitavim životnim ciklusom različitih vrsta dokumentacije. Rješenje spaja na jednom mjestu WorkFlow – unapred definisane poslovne procese, upravljanje eDokumentacijom i eKnjiženje.

Koje su ključne prednosti

Veća efikasnost poslovanja – pojednostavljeno poslovanje sa dokumentacijom i posljedično povećana efikasnost.

  Sve na jednom mjestu – rješenje omogućava centralizovano upravljanje dokumentima u preduzeću i procesima važnim za poslovanje.

  Sigurnost – pristup dokumentima je kontrolisan i pristupačan, a takođe omogućava podešavanje perioda čuvanja.

  Smanjenje ručnog unosa i manje grešaka – sistem omogućava optičko čitanje dokumenata, izbegavajući nepotrebno prekucavanje i posljedično greške.

Jednostavna i brza pretraga dokumenata –napredni pretraživač omogućava brzo i jednostavno pretraživanje dokumenata.

  Povećana mobilnost – pristup dokumentima u blo kom trenutku.

  Automatizacija procesa – upravljanje cjelokupnim životnim ciklusom obrade dokumenata.

  Ažurne poslovne informacije –neposredna razmjena dokumenata omogućava stalnu kontrolu nad poslovanjem i uvijek ažurne informacije.

Imajte nadzor nad dokumentima i poslovnim procesima.

U zavisnosti od prirode vašeg poslovanja, sistem za upravljanje dokumentima (DMS) može ponuditi više ključnih prednosti vašoj organizaciji. Pored toga, da poslovanjem bez papira izbjegavamo gomilanje dokumentacije, štampanje i prekucavanja, osiguravamo i jasnu preglednost kreiranja, pregleda i ispravke dokumenata. Na taj način im pružamo pravnu valjanost i dugoročno ih možemo čuvati u namjenskim arhivama. Uvođenje PANTHEON DMS-a je definitivno poželjno, jer olakšava poštovanje zakona o čuvanju dokumentacije, a istovremeno optimizuje određene administrativne procese i na taj način štedi vrijeme i olakšava posao zaposlenima.

Više informacija na www.datalab.me ili na 020 21 21 21 

Ne propustite korisne novosti i savjete

Ukoliko želite da primate novosti sa korisnim biznis sadržajima iz naše baze znanja, molimo vas da popounite obrazac.

X