067 248 906 info@datalab.co.me PANTHEON™ Usage

62779

prodatih PANTHEON licenci
Idealno rješenje za izračun skrivenih troškova

Datalab Chronos

Idealno rješenje za izračun skrivenih troškova

Chronos je sistem, koji snima utrošeni projektni sat svakog radnika i na taj način omogućava pravilno vrednovanje korišćenih satnih resursa. Jednostavno rečeno: Chronos je štoperica, koja evidentira vrijeme provedeno na određenom poslu.

Da li znate, koliko troškova rada vam donosi pojedini kupac? Koliko vremena utroše vaši zaposleni za prezentacije? S kojim strankama imamo puno, a s kojim malo posla? Zašto su svi saradnici uvijek potpuno zaposleni, a realizacije nema?

Chronos je idealno rješenje za preduzeća, kojima znatan trošak predstavljaju njihovi oblici saradnje s poslovnim partnerima.
Idealan je za:

  • računovodstvena preduzeća, u kojima je puno telefonskog savjetovanja, koje ostaje skriveno,
  • advokatske kancelarije, gdje se obračunava utrošeno vrijeme,
  • savjetodavna preduzeća, gdje nas za svakog partnera zanima ne samo vrijeme provedeno kod njega, već i priprema dokumentacije,
  • projektne biroe, marketing agencije …
  • ukratko, svugdje gdje želimo praćenje troškova, povezanih sa radom i koji u običnim sistemima ostaju nedefinisani.

Kako radi Chronos

Chronos je sistem, koji snima projektni sat svakog radnika i na taj način omogućava pravilno vrednovanje korišćenih satnih resursa. Jednostavno rečeno: Chronos je štoperica, koja evidentira korišćeno vrijeme na određenom poslu.

Svaki događaj koji lako povežemo na određenog poslovnog partnera ili na projekat, automatski je opremljen sa oznakom zaposlenog, koji je kreirao događaj. U polje Napomena jednostavno napišemo dodatni opis događaja. Poslove u šifarniku Vrsta razvrstamo u posebne grupe i podgrupe.

Chronos dakle kreira osnovu za zaračunavanje, možemo da ga upotrebimo za unutrašnju kontrolu troškova, koji drugačije ostaju neevidentirani.

Korišćenje je veoma jednostavno i ne zahtjeva preveliki dodatni rad.

Obračuni

Unešene podatke možemo obračunavati preko ispisa. Mogući ispisi su:

  • po poslovnom partneru,
  • po vrsti događaja,
  • po radniku
  • i naravno kombinacije svih mogućnosti zajedno sa datumskim ograničenjima.

Integracija sa PANTHEON-om

Chronos je tesno integrisan sa programskim paketom PANTHEON. Ne samo, da koristi iste baze podataka, već u Pantheonu pregledu dokumenta kod poslovnog partnera vidimo sve Chronosove događaje.

Samo za 50 €

Licencu Datalab Chronos možete kupite po veoma pristupačnoj cijeni.

Pozovite 020 223 131

Ukoliko želite da saznate nešto više o dodatnim rješenjima Datalab-a, uvijek smo vam na raspolaganju! Pozovite nas ili pošaljite upit putem e-maila.
X