Poslovanje je uvijek u skladu sa zakonodavstvom

Poslovno informacioni sistem je živ organizam, koji mora da se mijenja i prilagođava. Samo promjene u zakonu zahtjevaju neprestano obnavljanje programske opreme.
Osveževanje programa PANTHEON Enterprise

Iz ovih razloga, program je potrebno nadograđivati (osvježavati) novim verzijama. Osvježavanje PANTHEON-a se vrši putem interneta, nadograđuje se najmanje jednom na tri mjeseca, ukoliko su na raspolaganju nove verzije programske opreme sa popravkama, promjenama i poboljšanjima. Pored značajnih promjena u zakonodavstvu (npr. promjena u obračunu PDV-a, uvođenje fiskalizacije), program se ažurira na isti dan.

Da bi bilo osveževanje za uporabnika čim manj delovno intenzivno opravilo, je celoten postopek osveževanja avtomatiziran in poteka preko interneta. Tajnost in varnost uporabnikovih poslovnih podatkov je pri osveževanju zagotovljena.

Stručno osoblje u Datalab Razvoju brine za poboljšanja u programu, ćerke preduzeća i pregled zakonodavstva u skladu sa promjenama, osvježavaju program i prevode ga na lokalni jezik. Ovako će program uvijek biti ažuriran. 

Ugovor o osvježavanju

Sistem PANTHEON treba nadograđivati novim verzijama. Na nadogradnju imate pravo, ukoliko imate sklopljen ugovor o nadogradnji.

Pozovite 020 223 131

Pozovite naše konsultante i zajedno ćete izabrati pravo rješenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašem preduzeću!

X