067 248 906 info@datalab.co.me PANTHEON™ Usage

62374

prodatih PANTHEON licenci

O programu Sertifikovani PANTHEON računovođa

PANTHEON računovođa je kompletno edukovan računovođa za Pantheon program, koji ima validne sertifikate sa nazivom »PANTHEON računovođa«. Sa ovim sertifikatom računovođa je stručan za vođenje PANTHEON računovodstva.

 

Program je pripremljen u saradnji sa iskusnim PANTHEON konsultantima i razvojnim timom iz Slovenije i pregledan od strane eksperta za modul Novac.

Dobijeni sertifikat vam omogućava:

  • dokaz i potvrdu PANTHEON znanja vašem poslodavcu,
  • veću konkurentnost na tržištu rada,
  • garanciju za kvalitetno vođenje poslovanja s PANTHEON-om.
PANTHEON računovođa

Zadovoljni učesnici programa

Učešće u programu je bila vrlo pametna odluka. Obuhvaćene tematike u programu su mi pomogle za riješavanje problema, koje sam imala. Ukoliko su sve edukacije na ovakvom nivou, u budućnosti ću se definitivno odlučiti za nadogradnju znanja.

Maja Suša

Računovodstveni servis DOMEN, Mirko Suša s.p.

Priprema, oblici priprema i sertifikovanje

Da bi sertifikacija u obrazovno-verifikacionom programu bila uspješna nudimo vam četiri oblika pomoći

PAKET C

Sertifikovanje

Pogodan za one, koji imaju dugogodišnje iskustvo sa vođenjem računovodstva u PANTHEON-u i ovladavaju svim oblastima iz PROGRAMA i koji žele da prisustvuju provjeri znanja (sertifikaciji). Ova opcija uključuje 1 pokušaj sertifikovanja iz oblasti PANTHEON računovodstvo, PDV i Plate.

Cijena: X EUR + PDV

PAKET CP

Priprema i sertifikovanje

Pogodan za one, koji imaju dugogodišnje iskustvo sa vođenjem računovodstva u PANTHEON-u i ovladavaju svim oblastima iz PROGRAMA. Da li želite da pohađate završne pripreme za sertifikaciju i samu sertifikaciju. Ova opcija uključuje 4-satnu pripremu (rješavanje praktičnih primjera, pitanja i odgovore) i 1 pokušaj sertifikacije iz oblasti PANTHEON računovodstva, PDV i Plate.

Cijena: X EUR + PDV

PAKET CPP

Posnetki izobraževalnega programa PANTHEON računovodja, priprava in certificiranje

Pogodan za one, koji imaju manje iskustva sa vođenjem računovodstva u PANTHEON-u i djelimično poznaju oblastima iz PROGRAMA. Da li želite da učite pomoću video materijala obrazovnog programa, ili da pohađate završne pripreme za sertifikaciju i samu sertifikaciju.  Ova opcija uključuje28 sati snimaka obrazovnog programa, 4-satnu pripremu(rješavanje praktičnih primjera, pitanja i odgpvore) i 1 pokušaj sertifikacije iz oblasti PANTHEON računovodstva, PDV i Plate.

Cijena:  X EUR + PDV

PAKET CPI

Obrazovni program PANTHEON računovođa, priprema i sertifikovanje

Pogodan za one, koji imaju manje iskustva sa vođenjem računovodstva u PANTHEON-u i djelimično poznaju oblastima iz PROGRAMA. Da li želite da učite pomoću naših iskusnih predavača (uživo ili preko webinara), ili da pohađate završne pripreme za sertifikaciju i samu sertifikaciju. Ova opcija uključuje 28 sati predavanja (u učionici ili preko webinara), 4-satnu pripremu (rješavanje praktičnih primjera, pitanja i odgovore) i 1 pokušaj sertifikacije iz oblasti PANTHEON računovodstva, PDV i Plate.

Cijena: X EUR + PDV

Više informacija

Za detaljan nastavni plan i program sertifikacije za računovođe, pozovite nas na 020 223 131 ili pišite na info@datalab.co.me.

X