067 248 906 info@datalab.co.me PANTHEON™ Usage

62374

prodatih PANTHEON licenci

Nagrade, sertifikati i partnerstva

DataLab sa ponosom može da se pohvali brojnim nagradama koje potvrđuju, da smo dugogodišnjim radom i neprestanim poboljšanjima dospjeli u sam vrh poslovno-informacionih rješenja. Najviša priznanja smo osvojili kako na slovenačkom tako i na međunarodnim takmičenjima.

Nagrade

Zlata medalja AGRA 2014

Zlata medalja na 52. Poljoprivredno-prehrambenom sajmu AGRA u kategoriji (novi) proizvodi domaće proizvodnje.
Nagrada EuroCloud 2014

Nagrada EuroCloud 2014

Stručna komisija je ovo laskavo priznanje u kategoriji najbolje upotrebe cloud usluge u privredi dodjelila nama, preduzeću Datalab, naime za uslugu PANTHEON Farming odnosno za inovativnu upotrebu mobilne aplikacije PANTHEON Farming Mobile. Kao jedan od pobednika slovenačkog takmičenja ćemo s drugim državama učestvovati i u konkurenciji za evropsku EuroCloud nagradu.
Priznanje Feniks 2014

Priznanje Feniks 2014

Datalab je februara 2014. dobio priznanje Feniks, koju je Bisnode na osmoj prodajnoj konferenciji Sales Summit prvi dodijelio preduzećima, koja su zbog finansijske krize naišla na poteškoće, ali su ipak uspjela da se podignu iz pepela.
Zlata medalja AGRA 2013

Zlata medalja AGRA 2013

Na 51. poljoprivrednom-prehrambenom sajmu Agra – PANTHEON Farming je osvojio zlatnu medalju u ocjenjivanju Mehanizacije i opreme.
European Seal of e-Excellence 2013

European Seal of e-Excellence 2013

Srebrna nagrada European Seal of e-Excellence European Seal of e-Excellence za PANTHEON Farming. Nagradu dodjeljuje EMF – The Forum of e-Excellence za inovativna rješenja.
Oracle partner leta 2010

Oracle partner godine 2010

U poslovnoj godini 2010. smo sa Oraclovom slovenačkom filijalom sklopili više poslova od svih njihovih partnera.
Najboljše letno poročilo 2009

Najbolji godišnji izveštaj 2009

9. novembra 2010. u Privrednoj komori Slovenije održana je dodjela nagrada preduzećima i finansijskim institucijama za najbolje godišnje izvještaje za 2009. Datalabu tehnologije je dodjeljena nagrada za najbolji godišnji izvještaj u kategoriji srednjih i malih preduzeća i tako staje rame uz rame sa nagrađenim velikanima – Krki i Osiguranju Triglav.
Najboljše letno poročilo 2009

Naj e-rešenja i Naj e-preduzeća 2008

Na konkursu za Naj e-preduzeće i Naj e-rješenje, koje je 2008. organizovala Javna agencija RS za preduzetništvo i strane investicije (JAPTI) u saradnji sa Privrednom komorom Slovenije, Udruženje za informatiku i telekomunikacije i Ministarstvo za visoko obrazovanje, nauku i tehnologiju – Direkcije za informaciono društvo, preduzeću Datalab su dodijeljene dvije nagrade.
Na osnovu pregleda efikasnosti rješenja e-poslovanja u prijavljenim preduzećima, nagrađene su najbolje e-aplikacije odnosno integrisana e-rješenja i dodjeljena nam je zlatna nagrada za Naj e-rješenje 2008. u kategoriji malih preduzeća za sistem PANTHEON.
U okviru nagrade za Naj e-preduzeće organizatori su izabrali ona preduzeća, koja su bila posebno uspješna pri uvođenju i daljem korišćenju e-poslovanja u njihovim poslovnim procesima. U kategoriji malih preduzeća dodijeljena nam je srebrna nagrada Naj e-preduzeće 2008. za uvođenje e-poslovanja.
European Seal of e-Excellence 2013

European Seal of e-Excellence 2008

Datalab je na CeBitu 2008 dobio prestižno priznanje European Seal of Excellence, koje dodjeljuje E-Accelerator. Datalab je prvo slovenačko preduzeće, koje je uspjelo da dobije to priznanje.
European Seal of Excellence se dodjeljuje evropskim IT preduzećima, koja se svojom inovativnošću i kvalitetnim rješenjima u marketingu izdvajaju od ostalih, neki od prethodnih dobitnika su Nokia, Strato, Alcatel i drugi.
Oracle EE & CIS partner leta 2007

Oracle EE & CIS partner godine 2007

Datalab je aprila 2007. izabran za Oracle partnera “Oracle EE & CIS Partner”. Datalab je prvo preduzeće iz cijele Adriatic regije, koje je dobilo ovu prestižnu nagradu. Tako je i Oracle pokazao, da na PANTHEON gleda kao na vodeći poslovni informacioni sistem za mala i srednja preduzeća u ovom dijelu svijeta.
Uvrstitev v ožji izbor Netko 2006

Rangiranje u uži izbor Netko 2006

Netko je nagrada za najbolje poslovne internet strane u Sloveniji, koju dodjeljuje Privredna komora Slovenije u saradnji sa Ministarstvom za visoko obrazovanje, nauku i tehnologiju.
PC Chip PUN POGODAK 2005
PANTHEON je u hrvatskom časopisu PC Chip dobio najveću ocjenu na testiranju računovodstvenog softvera. Časopis između ostalog navodi, da je “[…] Datalab očito našao koncept, koji bi trebao postati standard u ovoj oblasti […]”. PANTHEON je bio proglašen pobjednikom testa, sa ocjenom 10/10.
Posebno priznanje JISA 2004

Specijalno priznanje JISA 2004

Srpski JISA (Jedinstveni Informatički Savez Srbije i Crne Gore) je 2004. nagradio Datalab posebnim priznanjem za izuzetna IT rješenja u oblasti baze podataka PANTHEON.
Finalist izbora Najboljši na Infosu 1999-2002

Finalista izbora Najbolji na Infosu 1999-2002

INFOS je bio osrednji slovenački događaj iz oblasti informacione tehnologije, na kojem je svake godine učestvovalo više od 100 izlagača, koji su predstavljali najnovije tehnološke usluge.

 

Sertifikati

 

Usklađenost sa Slovenačkim Računovodstvenim Standardima (SRS)Usklađenost sa Slovenačkim Računovodstvenim Standardima (SRS)

Fond sa Slovenačkim Računovodstvenim Standardima (SRS)

Usklađenost sa preporukama Međunarode organizacije revizora informacionih sistema (ISACA)

Fond sa preporukama Međunarodne organizacije informacionih sistema za reviziju (ISACA)

Fond sa Međunarodnim Standardima Računovodstvenog izvještavanja (MSRP)

Partnerstva

Microsoft Certified Partner
IBM Business Partner
Oracle Partner
bizBox Partner
X